Hvad er Iyengar® yoga

Iyengar® yoga er opkaldt efter grundlæggeren B.K.S. Iyengar.

Iyengar® yoga bygger på grundprincipperne fra Hatha Yoga Pradipika samt Patanjalis Yoga Sutras, som er nedskrevet for mere end 2500 år siden.

3 ting gør Iyengar® yoga unikt

Teknik – at holde en stilling samtidig med at man respekterer kroppens grænser.
Sekvens – at udføre stillingerne i en bestemt rækkefølge.
Timing – at holde stillinger kort tid i starten og længere tid når man har praktiseret i længere tid. Styrke og fleksibilitet og balance i både krop og sind.

Iyengar® yoga gør ofte brug af redskaber, herunder bælter, klodser, tæpper mf. for at hjælpe eleven sikkert ind i stillingerne og øge selve forståelsen for stillingerne.

tryk for at læse mere

Denne tilgang gør, at folk på trods af alder og sundhedstilstand, kan have glæde af en vedvarende praksis, der kan ruste os til at klare fysiske, mentale og emotionelle udfordringer.

Iyengar® yoga er din sikkerhed for undervisning af høj kvalitet.

Iyengar® lærere skal gennemgå en uddannelse på minimum 2 år samt have 6 års erfaring med Iyengar® yoga, før de kan gå til eksamen. Eksamen består af tre dele: 1) selvpraksis, 2) undervisning og 3) skriftlig(undervisning, filosofi og anatomi). Ved bestået eksamen modtager man et certifikat, der giver en lov til, at undervise i Iyengar® yoga. Hvert år skal man indsende dokumentation for vdereuddannelse, for at kunne beholde certifikatet og dermed retten til at undervise i Iyengar® yoga.

For mere information om Iyengar® yoga, besøg www.bksiyengar.com

 

ricki peger i mod en knap

Ny hos Ahimsa

Din sundhed er vigtig for os. Informer altid læreren om din sundhedstilstand og hvis der sker ændringer i denne. Dette bør altid ske inden undervisningen begynder.

Al deltagelse foregår på eget ansvar.

Kom til tiden

Du får mere ud af undervisningen når du kommer til tiden og samtidig forstyrrer du ikke de andre elever.

Vær stille

Vi ønsker at skabe en rolig atmosfære, hvor elever kan få ro til at fordybe sig i deres yogapraksis. Dæmpede samtaler kan foregå i forrummet.

 

Undgå parfume

Parfume og stærke dufte kan være til gene for elever med allergi.

Udstyr

Alt yogaudstyr forefindes i studiet. Du behøver derfor ikke at medbringe dit eget udstyr.

Medlemskab

Hos Ahimsa kan du vælge det medlemskab, som passer til dine behov.

Nye elever:
– Intro kort* (3-klip) KUN 225,-
* Gælder kun nye elever

Medlemskab:
– Drop-in (1-klip)
– Klippekort (5-klip og 10-klip)
– Månedskort (1 måned)

Privatundervisning

1:1 undervisning er en oplagt mulighed for dig, der ønsker fordybelse og afklaring af spørgsmål vedrørende din praksis.

Kontakt studiet pr. mail eller ved direkte kontakt, hvis du overvejer denne type forløb.

Firmaaftale

Ahimsa tilbyder firmayoga til større og mindre virksomheder.

For mange mennesker er stillesiddende arbejde en fast del af hverdagen.

Yoga kan være med til at nedsætte stress og øge koncentrationen, samt forbedre kropsholdningen. Og ifølge Sundhedsstyrelsen kan firmaordningerne have en positiv effekt på nedsættelse af sygefraværet samt stigning i produktiviteten.

Kontakt studiet pr. mail, hvis du overvejer denne type forløb.

Leje af lokaler

Yogastudiet udlejes til stille aktiviteter, herunder yoga, meditation, pilates, tai chi, osv.

Studiet består af entre, omklædning, sal, toilet og køkken, samt yogaudstyr der kan lejes mod et tillæg.

Salen kan rumme 18 elever.

Der er gulvarme i hele lejemålet.

Kontakt studiet pr. mail, hvis du overvejer at leje studiet.

Privatlivspolitik

Introduktion

Når du benytter www.ahimsayoga.dk er det Ahimsa Yoga Studio og Zen Planner, der er dataansvarlig for dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning og i henhold til denne privatlivspolitik.

Indsamling af dine personoplysninger

Når du benytter www.ahimsayoga.dk, f.eks. når du registrerer dig som kunde, opdaterer din profil, foretager køb, tilmelder dig vores nyhedsbreve eller deltager i konkurrencer, så behandler vi personoplysninger om dig.

Vi indsamler følgende oplysninger: Navn, fødselsdag, e-mail, telefonnummer, IP-adresse, hvilke nyhedsbreve du læser.

Du har altid mulighed for via din profil at opdatere din e-mail og telefonnummer.

Behandling af dine personoplysninger

Vi indsamler og behandler oplysninger om dig, for at identificere dig som bruger, registrere køb, registrere betalinger, fremsendte e-mails, kontakte dig via telefon eller e-mail ved f.eks aflysning af klasser, føre statistik over produktpræferencer, forbedre vores services, gennemføre undersøgelser, markedsføring.

Ahimsa Yoga Studio benytter og overfører dine oplysninger til følgende databehandler som opbevarer dine personoplysninger: www.zenplanner.com

Vi videregiver ikke dine personoplysninger til tredjepart.

Hvid du meddeler os, at du ikke længere ønsker at være kunde, vil dine oplysninger blive slettet og du vil ikke længere blive kontaktet af os.

Dine rettigheder

Du har altid ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig. Adgangen kan dog være begrænset bl.a. forretninghemmeligheder.

Hvis dine personoplysninger er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet.

Du kan altid selv rette dine stamoplysninger på din profil på https://ahimsayogastudio.sites.zenplanner.com/login.cfm

Beskyttelse af dine personoplysninger

Vi har interne procedure og politikker, for at sikre dine personlige oplysninger.

Ændringer af privatlivspolitikken

Hvis der sker ændringer i denne privatlivspolitik, vil en opdateret version altid være at finde på www.ahimsayoga.dk. Vi anbefaler, at du jævnligt gennemgår privatlivspolitikken, så du er bekendt med den gældende version.

Henvendelse og klageadgang

Har du spørgsmål til privatlivspolitikken, kan du altid kontakte os.

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine oplysninger på.

Kontaktoplysninger

Adresse: Gothersgade 154, 1123 København K

Cvr: 34300089

Mail: info@ahimsayoga.dk

Hvem er B.K.S. Iyengar?

B.K.S. Iyengar er grundlæggeren af Iyengar® yoga.

B.K.S. Iyengar betragtes som en af de førende yogalærere i verden. Han har en imponerende evne til at formidle yoga. Han har praktiseret og undervist i yoga i mere end 70 år. Han er grundlægger af Iyengar® yoga, som millioner af elever praktiserer på verdensplan.

B.K.S. Iyengar er født 14. december 1918 i Bellur, Indien. Han er en af de første elever af Sri T. Krishnamacharya, som introducerede ham for yoga, da han var 15 år. Han begyndte at undervise i 1936, efter at have studeret yoga hos hans guru Sri T. Krishnamacharya i Mysore, Indien. Han blev sendt til Pune, Indien, for at undervise i yoga.

B.K.S. Iyengar døde den 20. december 2014. Han drev Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute (RIMYI), som er beliggende i Puna, Indien. På instituttet underviser hans ældste datter Geeta, hans søn Prashant, samt hans barnebarn Abiata.

tryk for at læse mere

B.K.S. Iyengar har skrevet et utal af bøger om yogapraksis og yogafilosofi, herunder Light on Yoga, Light on Pranayama og Light on the Yoga Sutras of Patanjali.

B.K.S. Iyengar har modtaget stor ros og anerkendelse for at have udbredt kendskabet til yoga først i Indien og senere på verdensplan. Iyengar har fået tildelt ”Padma Vibhushan”, som er den anden højeste civile award i Indien. I 2004 placerede Time Magazine ham på listen over de hundrede mest indflydelsesrige personer i verden i dag. Tilbage i 1998 underviste han 800 af sine elever i en uge i anledningen af hans 80 års fødselsdag.