Om os

Ahimsa Yoga Studio blev grundlagt af Ricki Sørensen i november 2012.

Ricki har mere end 10 års undervisningserfaring inden for yoga. Han underviser i Iyengar® yoga og er den yngste certificerede Iyengar® yogalærer i Danmark.

Foruden yoga, så har Ricki har en baggrund inden for akrobatik. Han har studeret biologi og ernæring på Københavns Universitet og Metropolitan University. Han har gennemført kurser i førstehjælp, anatomi og pædagogik. Ricki står for al undervisning i studiet. Han lægger stor vægt på at formidle yoga på en sund, sjov og sikker måde.

Ricki har modtaget undervisning, af nogle af de bedste Iyengar® lærere. For at nævne nogle få: Patricia Walden US, Manouso Manos US, Lois Steinberg US, Christian Pisano FR, Jaki Nett US, Gloria Goldberg US, Scott Hoobs US, Joan White US, Gabriella Giubilaro IT, Gitte Bechsgaard CA.

tryk for at læse mere

Iyengar® yoga er din sikkerhed for undervisning af høj kvalitet.

Iyengar® lærere skal gennemgå en uddannelse på minimum 2 år samt have 6 års erfaring med Iyengar® yoga, før de kan gå til eksamen. Eksamen består af tre dele: 1) selvpraksis, 2) undervisning og 3) skriftlig(undervisning, filosofi og anatomi). Ved bestået eksamen modtager man et certifikat, der giver en lov til, at undervise i Iyengar® yoga. Hvert år skal man indsende dokumentation for videreuddannelse, for at kunne beholde certifikatet og dermed retten til at undervise i Iyengar® yoga.