STUDIET ER LUKKET

Studiet er pt lukket, fordi vi er ved at flytte til nye lokaler ved Nørreport. Hold øje med siden for opdateringer.

Tider for yoga undervisning

Her ser du en oversigt over denne uges yogaklasser. Studiet åbner 15 minutter før klassen begynder. Vi gør opmærksom på at det er vigtigt, at du deltager på de hold som passer til dit niveau. Er du i tvivl er du velkommen til at kontakte os.

 

BOOKING
For tilmelding af hold klik her

 

Klik her for at kontakte centret

Yoga for alle

“Yoga for alle” er et sammenlagt hold af level 1 og level 2. Holdet henvender sig til alle, uanset om du er ny eller har erfaring med Iyengar yoga. Undervisningen tilpasses dit niveau, og holdet er udfordrende for selv elever, som har praktiseret yoga i flere år.

Yoga level 1

Level 1 er undervisning for begyndere inden for yoga. Begynder holdet henvender sig til dig, der endnu ikke har stiftet bekendtskab med Iyengar yoga undervisning, eller kun har begrænset erfaring med yoga generelt. På dette hold lærer du yoga helt fra bunden af, så du får skabt et sundt og stabilt fundament. Vores undervisning på dette hold handler primært med stående stillinger, med fokus på fødder, knæ og hofter, samt arme og skuldrer.

Yoga level 2

Level 2 er et forsætterhold. Holdet henvender sig typisk til elever, der har praktiseret Iyengar yoga i minimum 6 måneder. På dette hold arbejder vi videre med stillingerne fra level 1, samt introducerer nye stillinger, herunder omvendtstående stillinger(inversions), bl.a. hovedstand og skulderstand.

Workshop

Vi afholder cirka 10 workshops om året. Workshoppen har oftest en varighed mellem 2.5-3 timer, nogen gange længere. Workshoppen afholdes oftest af Ricki og andre gange af gæstelærere. Her er der god mulighed for at dykke ned i sin yogapraksis og fordybe sig alle yogaens aspekter. Fysiske stillinger vil altid være med på workshoppen, men ofte vil vi også arbejde med åndedrætsteknikker og meditation. De fleste workshops er åbne for alle, med mindre andet er nævnt. Temaet skifter fra gang til gang. Her er nogle af de temaer, som du har mulighed for at arbejde med: ”stabile omvendtståendestillinger(inversions)”, ”foroverbøjninger og tvists”, ”Håndstand og armbalancer”, ”bagoverbøjninger”, ”solhilsner”, ”restorative stillinger” osv.

No classes scheduled