Tider for yoga undervisning

Her kan du se, hvornår du kan komme til yogaundervisning. Studiet åbner 15 minutter før klassen begynder. Vi gør opmærksom på at det er vigtigt, at du deltager på de hold som passer til dit niveau. Er du i tvivl er du velkommen til at kontakte os.

KLIK på den blå boks, for at se skema.

KLIK HER FOR TILMELDING AF HOLD

Introduktion til yoga

For elever der er nye til yoga, tilbyder vi et 8 ugers grundforløb. Her introduceres du til yoga og grundprincipperne inden for Iyengar® yoga, så du kan komme godt i gang fra starten af. Efter grundforløbet kan du deltage på på “level 1″ samt “yoga for alle”. Holdet er lukket for drop-in.

Yoga level 1

For elever der har deltaget på intro, med noget Iyengar yoga erfaring. Vi arbejder videre med stillingerne fra intro og nye stående stillinger, foroverbøjninger, tvists og hovedstand introduceres.

Yoga level 2

For elever der har deltaget på intro og level 1, der er vant til at praktisere Iyengar® yoga. Deltagelse kræver stærke stående stillinger, skulderstand og at man kan holde ”hund med hovedet ned” i minimum 2 minutter. Foroverbøjning, bagoverbøjninger, håndstand og variationer i hovedstand introduceres.

Yoga for alle

Et sammenlagt hold for level 1 og level 2. Holdet er designet til nye elever og elever der er vant til at praktisere yoga.

MonTueWedThuFriSatSun
8:30
17:00